ANASINIFI D ŞUBESİ ÖĞRENCİLERİNİN KUZU İLE TANIŞMALARI

Okulumuz Anasınıfı D Şubesi, aile katılımı etkinliği kapsamında velimiz Sedef Arslanbenzer'in getirdiği kuzuyla keyifli bir gün geçirdi. Hayvan sevgisini aşılamayı hedefleyen bu etkinlikte minik öğrenciler kuzuyu besleme, onunla oyun oynama ve onu sevme fırsatı buldular.

Etkinlik, Sedef Arslanbenzer'in kuzuyu okul bahçesine getirmesiyle başladı. Minik öğrenciler kuzuyu görünce büyük bir heyecan yaşadılar. Kuzuyu beslediler, onunla oyun oynadılar ve onu sevgiyle okşadılar.

Öğretmenler, etkinlik sırasında öğrencilere kuzuların yaşamları hakkında bilgi verdiler. Kuzuların ne yediğini, nerede yaşadığını ve nasıl bakıldığını anlatan öğretmenler, minik öğrencilere hayvan sevgisini aşıladılar.

Etkinlikten büyük keyif alan minik öğrenciler, kuzuyla vedalaşırken üzüldüler. Velimize kuzuyu getirdiği için teşekkür eden minik öğrenciler, hayvan sevgisinin önemini bir kez daha anlamış oldular. Bu güzel etkinlik için velimize, öğrencilerimize ve Nazlı Yıldız öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

05-04-202405-04-202405-04-202405-04-202405-04-2024