KADROMUZ

Orhan DURAN - Okul Müdürü

1967 Mahmudiye doğumludur. Gazi Üniversitesi Bolu Eğitim Yüksekokulu Sınıf Öğrt. programını 1988 yılında tamamlayarak 1988 yılında ilk görev yeri olan Bayburt’ta sınıf öğretmenliğine başlamıştır. Bayburt , Iğdır ve Artvin’de öğretmenlik yapan Duran 1997’de  Eskişehir´de görev yapmaya başlamıştır.Eskişehir’de Ali Rıza Efendi ve Pilot Binbaşı İlkokullarında sınıf öğretmenliği yapmıştır.2006 yılında Mimar Sinan İlköğretim Okulu’nda müdür yardımcısı olarak idareciliğe başlamıştır.Sultandere İlköğretim Okulu ve Sakarya Anaokulu’nda  müdür yardımcılığına devam etmiştir.Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği , Yüksek Lisans Eğitiminide Eğitim yönetimi alanında Osmangazi Üniversitesinde tamamlamıştır.2014-2023 yılları arası Osmangazi İlkokulu’nda Okul müdürü olarak görev yapmıştır.01.08.2023 tarihinde TEİ Alparslan İlkokulu’na müdür olarak görevlendirilen DURAN evli ve 2 çocuk  babasıdır.